آذربایجان قهرمان

اخبا ر روز

آذربایجان قهرمان

اخبا ر روز

اخبار ارتش ج. ا . ایران

امیر موسوی

فرمانده کل ارتش با بیان اینکه بزرگترین خسارت برجام مذاکره با آمریکاست، گفت: بزرگترین سود خروج آمریکا از برجام، اثبات عدم پایبندی آنها به تعهداتشان است.

به گزارش خبرنگار مهر، سرلشکر موسوی در نخستین همایش ملی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح گفت: خدا را شکر که آمریکا از برجام خارج شد. این طبیعت نظام سلطه است. طیق آیات قرآن، استکبار تا آخر به دنبال این است که ما را از راهمان خارج کنند.

وی ادامه داد: من از ابتدا معتقد بودم بزرگترین خسارت برجام مشروعیت بخشیدن به پشت یک میز نشستن با آمریکا و مذاکره با آنهاست. این اتفاق یک خسران برای جهانیان بود و بزرگترین سود آن اثبات عدم پایبندی آنها به تعهداتشان است که رئیس‌جمهور آمریکا این کار خوب را کرد.

سرلشکر موسوی گفت: ما همه شرایط را برای رشد کشور داریم اما به مصداق "ادب از که آموختی از بی ادبان" امیدواریم که اقدام دیشب درسی برای جهانیان بویژه کشورهای منطقه باشد. رفتار آل سعود از درسهای عبرت آموز تاریخ است که برای نشان دادن خودشان به امریکا چه جنایاتی انجام می دهند.

امیر موسوی در ادامه تصریح کرد: ارایه اموزش های مهارت حرفه ای برای سربازان این تصور را ایجاد نکند که این آموزش ها جایگزین مهارت های نظامی شده است. ما در برنامه و نقشه عملیاتی هیچ چیزی را کم نکردیم که این آموزش ها بخواهد جایگزین آن شود.

وی سرباز را ستون مستحکم آمادگی رزمی دانست و گفت: پیش نیاز اموزش های مهارت حرفه ای سربازان، فرا گیری آموزش های سبک زندگی است؛ موضوعی که هنوز بصورت مناسب گسترش نیافته در حالی که این آموزش ها در آینده سربازان بسیار حائز اهمیت است.

سرلشکر موسوی در پایان تاکید کرد: تکیه بر توان داخلی کلید پیشرفت جامعه است.

کد خبر 4291742

گروه استان ،/ حوزه هرمزگان

۱۳۹۷/۰۲/۱۹ :: ۲۰:۴۴

تمرین مشترک امداد و نجات دریایی ایران و عمان در تنگه هرمز برگزار شد

خبرگزاری فارس: تمرین مشترک امداد و نجات دریایی ایران و عمان در تنگه هرمز برگزار شد

تمرین مشترک امداد و نجات دریایی با مشارکت نیروی دریایی ارتش و سپاه پاسداران، دریابانی و اداره بنادر و دریانوردی با نیروی دریایی ارتش عمان در تنگه هرمز برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس و به نقل از روابط عمومی منطقه یکم امامت نداجا، تمرین مشترک دریایی با حضور سردار سرتیپ پاسدار قدیر نظامی (معاون بین‌المللی ستاد کل نیروهای مسلح) و سرتیپ سعید البلوشی (معاون رئیس ستاد ارتش سلطنت عمان) و جمعی از فرماندهان دو نیرو در تنگه هرمز بر روی عرشه ناوشکن جماران برگزار شد.

سرتیپ سردار قدیر نظامی معاون بین‌المللی ستاد کل نیروهای مسلح اظهار داشت: این تمرین مشترک متشکل از نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و دریابانی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران و نیروی دریایی ارتش سلطنت عمان و نیروی دریابانی سلطنت عمان بود.

وی افزود: دلیل اصلی این تمرین ارتقای هماهنگی‌ها و ارتقای سطح یکپارچگی و تحرک نیروهای دریایی دو کشور در راستای امداد و نجات، افزایش سطح امنیت مرزهای مشترک آبی و ارتقای هماهنگی و تبادل تجربه است.

معاون بین‌المللی ستاد کل نیروهای مسلح بیان کرد: برگزاری این تمرین دریایی مشترک علاوه بر تبادل تجربیات نظامی و ارتقای امنیت تنگه هرمز موجب تبادل مباحثی مانند تبادل تجربه و مدیریت مبارزه با قاچاق کالا می‌شود.

در ادامه معاون اطلاعات نیروی دریایی راهبردی ارتش اظهار کرد: در این تمرین یگان‌های شناور دریایی و پروازی از نیروی دریایی ارتش و نیروی دریایی سپاه پاسداران، دریابانی، یگان‌های مرزبانی، اداره بنادر و دریانوردی و مرکز امداد نجات اداره بنادر استان هرمزگان و کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران حضور داشتند.

 امیر بهرام عسگریان اضافه کرد: این تمرین مشترک از لحاظ تاکتیکی ارزشی دارد که ما می‌خواهیم به یک زبان مشترک دریایی در بحث جست‌وجو و امداد و نجات دریایی با تحرک بسیار بالایی به یکی از اهداف این تمرین مشترک برسیم.  

معاون اطلاعات نیروی دریایی راهبردی ارتش بیان کرد: این سناریوی تمرین مشترک، احتمال اضطرار تمام کشتی‌های عبوری در تنگه هرمز که نیاز به امداد و نجات دریایی را داشته باشند را متصور می‌کند.

گفتنی است، در این تمرین یک روزه 3 ناوشکن، یک فروند بالگرد و یک هواناو نیروی دریایی ارتش، 2 فروند ناوشکن و یک فروند بالگرد از عمان، 3 فروند ناو و یک فروند یدک‌کش آتش‌خوار نیروی دریایی سپاه، 2 فروند قایق تندرو و 2 فروند قایق اف‌ای آراز بنادر و دریانوردی شرکت داشتند.

اجلاس دوستی مشترک نظامی جمهوری اسلامی ایران و کشور سلطنتی عمان هر سال در یکی از دو شهر مسقط و تهران برگزار می‌شود.

اقتصاد

۱۹ :: ۱۶:۳۲

بی‌تفاوتی بازار سکه و ارز به خروج آمریکا از برجام+ جدول

خبرگزاری فارس: بی‌تفاوتی بازار سکه و ارز به خروج آمریکا از برجام+ جدول

امروز در بازار تهران سکه طرح جدید با 2 هزار تومان افزایش 2 میلیون و 8 هزار تومان به فروش رسید.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، در حالی که تصور می‌شد بهای سکه و ارز پس از اعلام خروج آمریکا از برجام، افزایش شدیدی داشته باشد واکنش بازار نسبت به این خبر نسبتا ملایم بود.

امروز سکه طرح جدید 2 هزار تومان، طرح قدیم 5 هزار تومان، نیم سکه 15 هزار تومان و ربع سکه 10 هزار تومان افزایش قیمت داشت و سکه گرمی بدون تغییر 362 هزار تومان فروخته شد. هر گرم طلای 18 عیار با 6141 تومان رشد 195 هزار و 335 تومان قیمت خورد.

قیمت اونس نیز در بازار جهانی طلا با 7 دلار و 38 سنت کاهش 1308 دلار و 35 سنت درج شد.

در بازار ارز نیز یورو 13 تومان، پوند 47 تومان و درهم 40 تومان رشد قیمت داشت.

طلاارزقیمت
سکه طرح جدید2،008،000 تومان2000+ تومان
سکه طرح قدیم1،954،000 تومان5،000+ تومان
نیم سکه994،000 تومان15،000+ تومان
ربع سکه588،000 تومان10،000+ تومان
سکه گرمی362،000 تومان0
هر گرم طلای 18 عیار195،335 تومن6141+ تومان
اونس1308.35 دلار7.38- دلار

انتهای پیام/م

گروه سیاسی / حوزه دولت

۱۳۹۷/۰۲/۱۹ :: ۲۱:۰۲

روحانی در تماس تلفنی با ماکرون:

اروپا فرصت محدودی برای حفظ برجام و اعلام موضع قاطع نسبت به تعهدات خود دارد/نقض عهدهای مکرر در برجام سرشکستگی تاریخی برای دولت آمریکا است

خبرگزاری فارس: اروپا فرصت محدودی برای حفظ برجام و اعلام موضع قاطع نسبت به تعهدات خود دارد/نقض عهدهای مکرر در برجام سرشکستگی تاریخی برای دولت آمریکا است

رئیس جمهور نقض عهدهای مکرر آمریکا از ابتدای توافق مهم برجام را سرشکستگی تاریخی برای دولت این کشور دانست و گفت: اروپا در شرایط کنونی فرصت بسیار محدودی برای حفظ برجام در اختیار دارد.

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری، حسن روحانی رئیس‌جمهور کشورمان عصر چهارشنبه و در تماس تلفنی «امانوئل مکرون» رئیس جمهور فرانسه با وی، گفت: برجام در نتیجه تلاش‌های طولانی و مستمر از سال 2003 تا 2015 حاصل شد و بواسطه تایید آن در شورای امنیت سازمان ملل متحد، توافقی بین المللی است.

رئیس جمهور با سخیف برشمردن اقدام رئیس جمهور آمریکا مبنی بر اعلام خروج از برجام، تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران  ضمن پایبندی صد در صدی به تعهدات خود در برجام، دستیابی به منافع ملی را دنبال کرده و خواهد کرد؛ اما متاسفانه طرف مقابل در اجرای تعهدات، عملکرد رضایت بخشی نداشته است.

روحانی افزود: برخلاف خیالات ترامپ، غنی سازی در ایران هرگز برای دستیابی به سلاح هسته ای نبوده بلکه این تلاش علمی و فنی در راستای تقویت غرور ملی و نیازهای مردم ایران انجام شده و خواهد شد.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه وزرای خارجه و گروه‌های کارشناسی ایران و کشورهای اتحادیه اروپا باید در مدت کوتاه چند هفته‌ای با جلسات مکرر مسائل مربوط به حفظ برجام را بررسی و به تصمیمی واضح و شفاف برسند، گفت: باید منافع ایران در موضوعات و مسائل مهم مرتبط با برجام مانند فروش نفت، روابط بانکی، سرمایه گذاری ها و بیمه به طور روشن و صریح مشخص و تضمین شود.

وی با بیان اینکه "همچنین باید تصمیم شرکت های خارجی طرف قرارداد و سرمایه گذار در ایران برای مواجهه با خروج آمریکا از برجام صریح و شفاف اعلام شود"، گفت: اگر در مدتی محدود و معین به تصمیم روشنی درباره برجام برسیم، می توانیم تعامل گسترده تری میان ایران و اروپا را شاهد باشیم.

رئیس جمهور تصریح کرد: رایزنی‌ و همکاری ایران و فرانسه در راستای حفظ منافع مشترک و امنیت وثبات منطقه ادامه خواهد داشت.

روحانی با اشاره به اینکه "امروز یک مسئولیت تاریخی در راستای حفظ برجام بر عهده داریم و آینده تاریخ ثابت می کند که ترامپ دچار اشتباه بزرگی شده است"، خاطرنشان کرد: متاسفانه اروپا فرصت 4 ماهه‌ای که می توانست از آن برای حفظ برجام استفاده کند را از دست داد و آن را صرف راضی کردن دولت جدید آمریکا برای ماندن در برجام کرد.

«امانوئل مکرون» رئیس جمهور فرانسه نیز در این گفتگوی تلفنی، با ابراز تاسف از تصمیم ترامپ مبنی بر خروج آمریکا از برجام، گفت: کشورهای اروپایی در عکس العملی جمعی اعتراض خود را نسبت به این تصمیم اعلام کردند.

رئیس جمهور فرانسه با بیان اینکه تصمیم ترامپ حتی موجب ایجاد تضاد بزرگی در آمریکا شده است، بر ضرورت حفظ چارچوب برجام و پایبندی همه طرف ها به تعهداتشان تاکید کرد و افزود: اروپا به طور منسجم برای پایداری و حفظ برجام تلاش خواهد کرد.

وی با اشاره به اینکه با گسترش همکاری‌ها می توانیم در زمینه چگونگی فعالیت های فراتر از برجام برنامه‌ریزی کنیم، اظهار داشت: همکاری گسترده ایران و اروپا برای تقویت صلح و امنیت منطقه‌ای بسیار حائز اهمیت است.

انتهای پیام/

گروه بین الملل / حوزه آمریکا / اروپا

۱۳۹۷/۰۲/۱۷ :: ۱۹:۲۵

وزرای خارجه تروئیکای اروپایی برای نجات برجام به واشنگتن می‌روند

خبرگزاری فارس: وزرای خارجه تروئیکای اروپایی برای نجات برجام به واشنگتن می‌روند

وزرای خارجه آلمان، فرانسه و انگلیس در آخرین تلاش برای منصرف کردن ترامپ از بیرون رفتن از برجام به پایتخت آمریکا می‌روند؛ همزمان اعلام شده که وزیر خارجه آمریکا برای استقبال در واشنگتن نخواهد بود.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، در حالی که ۵ روز بیشتر به موعد اعلام تصمیم «دونالد ترامپ» در خصوص ماندن یا نماندن آمریکا در برجام نمانده، وزرای خارجه سه قدرت برتر اروپا برای رایزنی در خصوص سرنوشت برجام به واشنگتن می‌روند.

رئیس‌جمهور آمریکا باید ۲۲ اردیبهشت ماه، بر اساس قوانین داخلی این کشور، نظر خود را در خصوص تمدید یا عدم تمدید یکی از مهم‌ترین تحریم‌های هسته‌ای ایران اعلام کند؛ این قانون آمریکایی البته در حالی بر سرنوشت برجام سایه افکنده، که جهانیان، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را مسئول بررسی پایبندی ایران به تعهدات برجامی می‌دانند.

دونالد ترامپ ۴ ماه پیش از تأیید پایبندی ایران خودداری کرد ولی پایبند نبودن ایران به تعهدات برجامی را هم اعلام نکرد و مسئله در رفت و آمد میان کاخ سفید و کنگره، مسکوت ماند. این بار اما، ترامپ گفته که مصمم است تصمیم قاطعی بگیرد. «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه که ۲ هفته پیش به واشنگتن رفته بود، گفته که ترامپ می‌خواهد از برجام خارج شود و این تصمیم، می‌تواند خطر بروز جنگ را در پی داشته باشد.

دیروز اعلام شده بود که «بوریس جانسون» وزیر خارجه انگلیس برای رایزنی برجامی با مقامات آمریکا به واشنگتن می‌رود؛ سفیر انگلیس در آمریکا هم همزمان گفته بود که هنوز بارقه‌ای از امید برای نجات برجام دیده می‌شود.

حالا اما آنطور که خبرنگار المانیتور خبر داده، وزرای خارجه آلمان و فرانسه هم طی روزهای آینده برای مذاکره با آمریکایی‌ها به واشنگتن می‌روند؛ البته همزمان وزارت خارجه آمریکا هم اعلام کرده که «مایک پامپئو» وزیر خارجه تازه بر کرسی نشسته آمریکا، در طی سفر سه همتای اروپایی خود در پایتخت نخواهد بود و به سفر خواهد رفت.

پامپئو از همان زمان حضور در عرصه سیاسی آمریکا به عنوان نماینده جمهوری‌خواهان کانزاس در مجلس که اتفاقا با مذاکرات هسته‌ای ایران و ۱+۵ همزمان بود، از مخالفان جدی هرگونه توافق هسته‌ای با ایران به شمار می‌رفت.

وی حتی یک بار در اظهار نظری جنجالی گفته بود که می‌توان طومار برنامه هسته‌ای ایران را با ۲ هزار سورتی پرواز و بمباران گسترده، در هم پیچید.

ترامپ هم از سوی دیگر می‌گوید برنامه موشکی ایران و نفوذ روزافزون تهران در غرب آسیا، باید بر سر همان میز مذاکرات هسته‌ای حل و فصل می‌شد و چون این اتفاق رخ نداده، برجام توافقی ناقص است و باید اصلاح شود.

در صورت عدم تأیید پایبندی ایران به تعهدات برجامی در ۲۲ اردیبهشت، تحریم‌های مصوب سال ۲۰۱۲ کنگره آمریکا که در سایه برجام، اجرای آنها معلق شده بود، دوباره اعما می‌شود.

این تحریم‌ها، خریداران نفت خام ایران را هدف می‌گیرند.